March 28, 2023

Weekly News Update

Som dessa inlägg? Följ oss på Twitter eller Facebook – det här är den redigerade versionen av vad vi läser! (Vi tweetar också om vi hör om en bra försäljning via vårt Corporettedeals Twitter -flöde.) Du kan också följa oss på Pinterest och Instagram eller genom vårt RSS -flöde.
Angie of Youlookfab berättar varför hon behåller vissa saker hon sällan bär.
Racked Checks Out Try.com, en shoppingtjänst som låter dig prova på kläder hemma gratis; Om du gillar dem, behåll dem och ditt kreditrapportkort debiteras; Om inte, returnera dem inom tio dagar utan att debiteras alls.
Refinery29 tittar på arbetskläder i Washington, D.C. – och citerar Kat!
Inc. har vägledning om att bryta dåliga allmäntalande vanor.
Tid rapporterar att kvinnor vars kollegor är minst 85%män upplever högre spänningsnivåer.
Gatan rapporterar om en ny studie från Family Wealth Advisors Council om kvinnors försörjare; Till exempel fann Kawasaki Frontale Tröja studien att en kvinna är försörjaren i 40% amerikanska familjer.
New York Magazine ger nyheten att det nu finns ett namn för den dåliga nattetiden som många av oss har – utskjutning vid sänggåendet.
New OGC Nice Tröja York Times försöker debunkera myten “8 glas vatten om dagen”.
För ditt skratt i veckan ger McSweeneys dig ett användbart Bay Area till konventionell amerikansk engelska översättare.

På Corporettemoms nyligen …

Kat delade några kläder för arbetande mammor, Kameruns herrlandslag i fotboll Tröja inklusive några grunder för moderskap och tvättbara kontorskläder.

Missade vi något? Lägg till dem här, eller skicka dem till news@corporette.com. tack! Också: Är du mamma eller mamma att vara? Missa inte denna veckas nyhetsuppdatering på Corporettemoms.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Weekly News Update

Som dessa inlägg? Följ oss på Twitter eller Facebook – det här är den redigerade versionen av vad vi läser! .
Fashionista har en guide för att ta hand om dina stövlar under vintern.
Inc. tittar på några av de nya – såväl som förvånansvärt eleganta – smarturer som introducerades på årets Consumer Electronics Show i Vegas.
The Guardian tittar på exakt hur man hanterar utbrändhet, eller “Overachiever Syndrome”, på jobbet – det är mycket typiskt bland “högpresterande” i åldern 20 till 30.
Washington Publish Federal Eye Blog rapporterar om en ny forskningsstudie som fann att 79% av den federala HR -personalen uttalade i en undersökning att ”åtminstone några av tiden” -administrationen redan övervägde en viss kandidat för att fylla arbetsledare som annonserades.
New York Times Magazine tittar på historien om den ökända frasen “Att ha allt.” Samtidigt, ovanför lagen kommentarer på ett stycke i Atlanten av den tidigare Ultimate Court Clerk Ryan Park, som tillfälligt slutade vara en hemma-pappa efter att hans kontorist slutade. Han förklarar rekommendationerna som han fick från rättvisan Ruth Bader Ginsburg för att balansera en ockupation och familj.
Huffington Post delar en uppsats om “The New Trophy Wife” (även om det kan vara lite för tidigt för sin författare att förkunna, “Hjärnor är den nya skönheten”, nej?).
Popsugar Smart Living ger dig praktiska decluttering -idéer för det nya året.
Kat var psykad för att se att 2400 MS-DOS-spel nu erbjuds att spela, gratis, i din webbläsare. Nästa gång du försöker döda en lång tid på jobbet, inspekterar Plundered Hearts, ett dorky romantik-äventyrsspel Kat vagt i åtanke att spela när hon tydligen var cirka 10.
Awidly har ditt skratt i veckan.

Missade vi något? Lägg till dem här, eller skicka dem till news@corporette.com. Säg tack till dig! Också: Är du en mamma eller mamma att vara? Missa inte denna veckas nyhetsuppdatering på Corporettemoms.

Leave a Reply

Your email address will not be published.