March 27, 2023

Kändisar i läderbyxor – Lär dig att bära

läderbyxor är som symbolen för stil. De kan få dig att se helt chic eller till och med få dig att se drastiskt löjlig ut! Det är därför många flickor tycker att det är besvärligt att koppla ihop byxorna med rätt kläder och tillbehör. Har samma typ av problem, va? Förstår inte vad du ska ha med läderbyxor? Var inte så orolig. Vi är här för att hjälpa dig att övervinna problemet med att matcha dina läderbyxor med rätt klädsel; på samma sätt som kändisar gör.
[Läs också: Hur man bär raka byxor]

Så läs vidare för stiltips om hur man bär läderbyxor.
Här är några läderbyxor outfit

Den svarta på svart
Ta tag i dina svarta läderbyxor och pryda den med en super casual svart tröja. Slip i några klackar. Skillnaden i strukturer kommer att samordna så briljant och ge dig en utmärkt cyklist chic look. Har du ingen tröja? Prova på allt svart, till exempel en lång topp. Och det är så Priyanka Chopra gör det!

Läderbyxor med vit skjorta
Dra i läderbyxorna och sätt sedan på en krispig vit skjorta. Kasta på ett par klackar.

[Läs också: Vad man ska ha med röda byxor]
Det är enkelt, det är förfinat. Kolla in Malaika Arora Khan! Hur hon har hållit håret åt sidan lägger till för sofistikeringen av outfit.

[Läs också: Cool Leather Fashion Accessories]

[Läs också: Hur man underhåller läderarmband]
Läderbyxor med tee
En grafisk T-shirt med läderbyxor kommer att göra en radkombination. Kanske kasta på en rutig skjorta eller blazer, och till och med några Montpellier HSC Tröja stövlar för den perfekta klädseln. Sneha Ullal berättar för dig CF Monterrey Tröja hur du bär läderbyxor med alla tankar eller grafiska tee och ger den en semi-formell look med en avslappnad plädskjorta eller formell blazer.
[SC: MediaD]

Läderbyxor med korsetten
Har du en riktigt glamourös korsett topp? Testa det med dina läderbyxor, det ser riktigt hett ut! Ta inspiration från Malaika, se hennes team upp sina magra läderbyxor med gyllene paljett och höga klackar för en lanseringsshow.

Läderbyxor med virkningen
Ja, till och med din vackra virkade topp eller en stickad kimono samarbetade med dina svarta läderbyxor och ett fantastiskt par stövlar för att rocka utseendet. Urvashi Rautela ser underbar ut genom att para ihop en fransad vit virkning ovanpå en neontank. För att lägga till en streck boho-chic look samlade hon sin ensemble med ett par svankiga Rangers FC Tröja flygare, gyllene bågar och denim cap.

Läderbyxor med blazern
Vad ska jag ha med läderbyxor för att utstrålar ett funky stiluttalande? Få bara din tee och ha en glamad blazer på toppen. Detta, med dina läderbyxor kommer att ge ett underbart och polerat utseende. Lär dig det från Bollywood Babe Shraddha Kapoor med sin metalliska paljettjacka och sexiga par stövlar. Chunk av armband, elegant hår gör och tung ögonmakeup slutförde hennes klubbutseende.
Det här var “Hur man bär läderbyxor” -tips direkt från Bollywood. Så nu när du har en idé om vad du ska ha med läderbyxor? Du kan chucka denims den här säsongen och välja läderbyxor. Gå och köp en om du inte äger en redan!

Leave a Reply

Your email address will not be published.