March 27, 2023

Kvinnor, dricka och överpresterande

damer: exakt hur tycker du om att dricka? Tror du att överpresterande kvinnor tenderar att dricka mer? Vi har inte pratat om detta på ett tag, men det har varit på mitt sinne med olika nyhetsartiklar som jag har sett, liksom med helgdagarna som jag trodde att vi skulle diskutera.
(Jag vill inte absolut skaka bort mina tankar från vår diskussion 2010 om detta, men jag håller fortfarande med dem alla …)
{Relaterade: kvinnliga advokater och dricker}

Via Giphy

För det första artiklarna såväl som förslag som jag har trott på:
Kvinnor dricker mycket, särskilt högpresterande. Det har varit många artiklar genom åren (WSJ, gothamist, äkta enkelt) om exakt hur högpresterande kvinnor dricker-mycket. En besökare kopplad till detta intressanta inlägg i Atlanten om att dricka som en tillflyktsort från perfektionism.
Det blir mer accepterat i dag att du kan erkänna en dricksfråga (eller åtminstone, vill dricka mindre) utan att bestämma sig som beroende av alkohol. Lisa på Privilege har just uppdaterat henne publicera om att skära ner drickande – jag tror att hon har fått massor av pushback genom åren till konceptet att alla personer som “behöver” för att dricka mindre inte är en alkoholist.
{Relaterat: Vad man ska dricka istället under torr januari}

Ändå har det funnits många artiklar om exakt hur Anonyma alkoholister verkligen inte är så bra för kvinnor (se Jezebel, men också ser Atlanten), och det har varit ett boost i artiklar såväl som program om exakt hur man dricker mindre eller på annat sätt Drick måttligt (riktigt enkelt, dricka smartare, moderationshantering, måttlig dricka, Caitlin Padget). Jag tror ofta på Gretchen Rubins teori om avskaffande kontra moderatorer i förhållande till detta också.
Riktlinjer för folkhälsa och välbefinnande för dricka kan verka … allvarliga. En av de saker som Lisa noterar är att det föreslagna Marockos herrlandslag i fotboll Tröja antalet drycker per dam inte är mycket mer än en varje dag eller 8 per vecka; För Guy är det två om dagen. (Forbes har verkligen en fantastisk sammanfattning av det otaliga – liksom motstridiga – riktlinjer där ute.)
{Relaterat: Vi rundade upp 10 fantastiska mocktailrecept}
Ett glas vitt vin om dagen slår mig alltid som ett bra mål – men jag är mycket mer benägna att uppnå “nej mycket mer än 8 per vecka” genom att avstå från ett antal nätter. Ändå när jag såg den senaste nyhetshistorien om champagne såväl som demens – vilket tyder på att “måttlig konsumtion” av tre vardagsglas av champagne gjorde en anmärkningsvärd skillnad i att hålla demens i fjärd, tänkte jag, “geez, det är ett åtagande”, främst sedan sedan sedan dess Jag är inte ett stort fan av champagne.
Det verkar nu som att forskningsstudien var felrapporterad såväl som de betydde tre glas i veckan – jag menar att det är mycket mer genomförbart (i väntan på dessutom forskning, OBV). #go
För min egen $ 0,02: Jag dricker absolut lika mycket, åtminstone med standarden “Nej mycket mer än en dryck om dagen”. (Jag dricker troligtvis cirka 15 drinkar i veckan i genomsnitt.) Jag kan inte tro på en dam jag förstår vem som inte gör det. En del av det är New York-kulturen-liksom en del av det är absolut enorm lagstiftningskultur, där jag fick min primära dryck-att dricka med kompisar från lagstiftningsinstitutionen mestadels, men på samma sätt dricka med kollegor på efterpartier samt icke-arbetsutflykter .

(En annan artikel som jag tror om ofta: Denna stackars kvinnliga advokat, som blev så berusad att hon nästan avslutade att förlora armen. Jag tänker på mig själv utomordentligt tur att inget galen någonsin inträffade för mig.) Jag hade inget problem att sluta dricka under mina graviditeter eller När jag ammar var jag dock Juventus Tröja glad över att hämta det igen när vi var klara.
Idag förstår jag normalt min gräns så långt som baksmälla går, liksom jag inte dricker till överflöd ofta, men jag skulle fortfarande vilja skära ner – utöver alla dessa allmänna hälso- och hälsoskäl är drickande händer händerna ner den största sabotören till min diet.
(Jag är tillbaka till WW, men tidigare försökte jag den tröga kolhydratdieten specifikt eftersom det tillåter två glas vitt vin per dag. För mig fungerade det inte – min fästman tappade 20 kilo mycket lätt, medan jag tappade som såväl som exakt samma 2 pund över såväl som igen.)
När det gäller att dricka såväl som juridisk kultur går en stor vän och jag över detta (hon är en tidigare advokat), liksom hon hade dessa kloka tankar att dela:
FWIW Jag tänker på att känna press att dricka som advokat, men inte som en tillflyktsort – snarare ville jag spänna de äldre manliga partnerna på företaget. Det verkade som en metod att komma in med den gamla institutionen – ha en skotsk eller två på kontoret i slutet av dagen, försök att upptäcka några tekniker för handeln, etc., visa att jag kanske håller Southampton FC Tröja min sprit ” en man.’
Liknande motivation att vilja upptäcka exakt hur man golf – som det skulle ha gjort en jävla skillnad!
När min partner verkligen köpte mig för att dricka vitt vin vid lunchen var vi på, liksom jag kom tillbaka och var tvungen att lägga ner huvudet på mitt skrivbord.null

Leave a Reply

Your email address will not be published.