March 27, 2023

Skillnad mellan kvinnors bustiers såväl som korsetter

Om du växte upp och tittade på Pirates of the Caribbean och Gossip Girl, förstår du redan vad bustier och korsetter är. Vi förstår inte er, men dessa två spädbarn fascinerade oss alltid. Metoden som våra primära kvinnor Keira Knightly från Pirates of the Caribbean, ACF Fiorentina Tröja liksom Blair Waldorf från Gossip Woman sportade dessa bitar, slog det oss från våra stolar. Sådan stil, säger vi dig!
Sedan, tack vare sanningen såväl som hektiskt liv, glömdes allt!
Förutom, en fin dag Kim Kardashian startade mönstret för korsettträning, liksom alla kvinnor gick vilda!

Det var då vi trodde – “Åh vänta, kvinnors bustiers såväl som korsetter är verkliga”, liksom inte bara begränsade till skärmpersoner – för ångande scener såväl som sådana förstår du vad vi menar!
Här är några grundläggande fakta om bustiers såväl som korsetter
Vi gjorde sedan vår forskningsstudie och fick förstå så mycket mycket mer om dessa två bitvänner, liksom att programmet upptäckte skillnaden mellan kvinnors bustiers såväl som korsett toppar!
Korsetter-korsetter är formkläder. De utvecklas i en sådan metod att de ger dig stöd och starkt ben ditt utseende. De slutar efter din midsektion samt skyddade din midsektion fast – där genom att ta några tum från midjan!

[Läs också: Vilken typ av korsett ska bäras under vilka kläder]
Bustier – Fotboll Tröja Dessa bitar är på samma sätt formade, men kan fördubblas som underkläder. De slutar bäst ovanför midjan, där genom att dra åt vad som helst utom din midsektion – för att säkerställa att din midsektion kan utforma lite och ge dig en timglasfigur. De har också koppar vävda för att ge din byst en liten uppåtgående tryck.

Vad är deras syfte?
Tja, både korsetter såväl som bustiers har exakt samma syfte! De förbättrar specifika områden i din kropp, cinch din midriff (så att den verkar mager) samt ge dig en timglasfigur!
Förmåner!
Så här är det! Vanlig såväl som enkel. Feyenoord Tröja Ta bort såväl som högt. Korsetter såväl som bustiers har olika fördelar. Korsetter försöker forma din midsektion samt göra den liten, medan bustiers lyfter din byst och plattar din midriff.

Så det är riskfritt att ange att korsetter har en inverkan midsektion ner, såväl som bustiers har en inverkan midsektion upp!
[SC: MediaD]

Så just här är de grundläggande kunskaperna om korsetter såväl som bustiers som vi känner att alla borde veta! Ingen borde vara som vårt 17 -åriga jag som trodde att korsetter var underförstådda bara på skärmen! *Tihi*
Hoppas det här hjälper!

Leave a Reply

Your email address will not be published.